GELRE KOFFIE - VOOR DE KOFFIEVOORZIENING IN ELK BEDRIJF

Historie

Het bedrijf Post Service Dienst is in 1987 opgericht door de heer P.J. Post. Na diens overlijden is de zaak overgenomen door de broers Dennis en Robert Broekhuisen, die het familiebedrijf nu runnen. In de periode van 1987 tot nu heeft het bedrijf een enorme groei en ontwikkeling doorgemaakt. Van een leverancier met relatief klein assortiment koffie en toebehoren, is het uitgegroeid tot een gevestigde speler op de markt van eenvoudige tot luxe koffiemachines en vele soorten koffie, thee en andere ingrediënten. Sinds 2015 zijn we over gegaan op de naam Gelre Koffie.

Hier zijn wij uiteraard bijzonder trots op en wij doen er dan ook alles aan onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Dat betekent dat u bij ons een vlekkeloze en snelle service, deskundig advies en hoogwaardige kwaliteitsproducten mag verwachten.

Complete service

Al onze koffiemachines voldoen uiteraard aan hoge kwaliteitseisen. Bovendien leveren wij niet alleen de koffiemachines, wij verzorgen ook de levering van de ingrediënten en de navulling. Volgens afspraak leveren wij graag maandelijks of wekelijks alle benodigdheden zoals koffie, thee, melk, suiker, bekers en lepeltjes.

Koffie op het werk

Nederlanders zijn gek op koffie. Thuis drinken we steeds meer verschillende soorten koffie zoals espresso en cappuccino en ook op het werk hebben we graag variatie in koffie en thee. Bij Gelre Koffie weten we hoe belangrijk koffie op het werk is, en hier sluiten wij onze producten en dienstverlening graag op aan.

Goede koffie op het werk maakt het verschil

Samen koffiedrinken is een belangrijk sociaal moment, maar ook de werklust neemt toe naarmate werknemers tevreden zijn over de koffie. Meer dan 80% begint de dag met een kopje koffie en denk eens aan de indruk die u op (potentiële) klanten maakt. Met goede koffie  kunt u echt het verschil maken.

Gelre Koffie is specialist in koffie en koffiemachines. Wij vinden dat u, uw medewerkers en uw klanten altijd van koffie moeten kunnen genieten. Graag adviseren wij u daarom bij het selecteren van de juiste koffiemachine voor uw bedrijf, en verzorgen wij tevens de levering van de bijbehorende ingrediënten.

KOFFIEPRODUCTEN

Gelre Koffie levert meer dan alleen koffieproducten. Het assortiment bestaat onder andere uit soepen, reinigingsmiddelen en papierwaren.

Gelre Koffie is meer dan alleen koffie!

KOFFIEAUTOMATEN

Gelre Koffie biedt u een breed assortiment koffiemachines. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende merken, modellen en drie zetmethoden, vriesdroog, fresh brew en bonen automaten.

SERVICE & ONDERHOUD

Onderhoud aan een machine is even belangrijk als de koffie die er in gaat. Zonder onderhoud slijt uw machine sneller. Voorbeelden hiervan zijn het vervangen van rubbers, maar ook het plaatsen van waterfilters tbv het voorkomen van kalk in uw machine.

Kortom, een koffieautomaat zonder gedegen onderhoud is uiteindelijk een erg dure koffiezetter!

BEZORGING & LEVERING

Gelre Koffie is gevestigd in Vaassen. Vanuit deze plaats voorzien wij een groot gebied in midden- en oost Nederland van koffie en koffiemachines. Zo ziet u ons met grote regelmaat in Zwolle, Deventer, Apeldoorn, Almelo, Arnhem, Enschede, Ommen, Zutphen, Ede, Dronten, Lelystad en Kampen.

0