GELRE KOFFIE - VOOR DE KOFFIEVOORZIENING IN ELK BEDRIJF

Bezorging en levering

Gelre Koffie is gevestigd in Vaassen. Hier vandaan voorzien wij een groot gebied in midden en oost Nederland van koffie en koffiemachines. Zo bezorgen wij regelmatig koffie in Zwolle, Deventer, Apeldoorn, Almelo, Arnhem, Enschede, Ommen, Zutphen, Ede, Lelystad en Kampen.

Wilt u weten of wij ook bij u bezorgen, neemt dan contact met ons op.

KOFFIEPRODUCTEN

Gelre Koffie levert meer dan alleen koffieproducten. Het assortiment bestaat onder andere uit soepen, reinigingsmiddelen en papierwaren.

Gelre Koffie is meer dan alleen koffie!

KOFFIEAUTOMATEN

Gelre Koffie biedt u een breed assortiment koffiemachines. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende merken, modellen en drie zetmethoden, vriesdroog, fresh brew en bonen automaten.

SERVICE & ONDERHOUD

Onderhoud aan een machine is even belangrijk als de koffie die er in gaat. Zonder onderhoud slijt uw machine sneller. Voorbeelden hiervan zijn het vervangen van rubbers, maar ook het plaatsen van waterfilters tbv het voorkomen van kalk in uw machine.

Kortom, een koffieautomaat zonder gedegen onderhoud is uiteindelijk een erg dure koffiezetter!

BEZORGING & LEVERING

Gelre Koffie is gevestigd in Vaassen. Vanuit deze plaats voorzien wij een groot gebied in midden- en oost Nederland van koffie en koffiemachines. Zo ziet u ons met grote regelmaat in Zwolle, Deventer, Apeldoorn, Almelo, Arnhem, Enschede, Ommen, Zutphen, Ede, Dronten, Lelystad en Kampen.

0